SKISH is hét indoor ski-en squashcentrum van Tilburg en omgeving

Bel: 013-5339088

Home   Squash   Shop

Goede squashschoenen nodig? Vraag het aan SKISH!

Sinds kort hebben we 2 merken squashschoenen verkrijgbaar bij SKISH. Hiermee hebben we uitstekende squashschoenen voor iedere beurs, verkrijgbaar vanaf € 49,95.

Het door Nederlanders opgerichte Hi-tec maakt sinds 1974 innovatieve schoenen speciaal voor squash, waarmee ze snel een wereldspeler werden. Met de laatste lijn schoenen gaan ze weer naar terug naar de van hen bekende degelijkheid. Ontwikkeld in samenwerking met, en gedragen door Nick Matthew, drievoudig wereldkampioen! Het resultaat: Solide schoenen die ondersteuning en bescherming bieden daar waar een squasher dat van zijn schoenen verlangt. Verkrijgbare modellen: Ad Pro en Ad Pro Elite (op bestelling).

 

Het Zweedse Salming heeft zich gespecialiseerd in een aantal zaalsporten waaronder squash. De innovatieve en robuuste materialen die hierbij gebruikt worden combineren ongekende bescherming en uitstekende afwerking met een ongekend cool design. Met deze lijn van hippe lichtgewicht schoenen hebben ze inmiddels de squashwereld onder de voet gelopen. Ze sponsoren de PSA World tour en onder andere drievoudig wereldkampioen Ramy Ashour, Miguel Angel Rodriguez en anderen. De laatste modellen van Salming, de ADDER en de KOBRA zijn bij SKISH verkrijgbaar.

Vraag aan de receptie naar je schoenmaat en ervaar bij SKISH hoe ze je spel ondersteunen!