Ski & Snowboard

Skiën & Snowboarden bij Skish

Ski & Snowboard

Je wintersport begint bij SKISH!!

Starten met skiën of snowboarden? Of wellicht wat angstig op de piste? Of wil je gewoon goed voorbereid naar de sneeuw? Kom dan naar Skish! Het verbeteren van je techniek en je conditie zullen de kans op wintersportblessures aanzienlijk verkleinen. Volgens de Consumentenbond is indoorskiën- en snowboarden de beste voorbereiding op de wintersport voor zowel beginners als (ver)gevorderden.

 

Eindeloze piste met nagenoeg perfecte sneeuwbeleving!

Skish heeft twee grote indoor rolpistes van elk 5 meter breed en 10 meter lang. De cursisten skiën of snowboarden op een "eindeloze piste" zonder tijdverlies door liftgebruik. De draaiende piste is bekleed met een kunststof tapijt dat vochtig is en de afdalingen nagenoeg perfect simuleert. De kwaliteit en de sneeuwbeleving van de rolpiste is een bepalende succesfactor. Daarom besteed Skish veel zorg aan de juiste ondergrond, het materiaal en de pistevoorzieningen. Het voordeel van de rolpiste is dat gemaakte fouten direct merkbaar zijn en dat goede techniek beloond wordt. De cursist voelt direct aan de reacties van zijn ski's/board wanneer de beweging goed gemaakt is. Skish vindt veiligheid erg belangrijk. Het tempo van de rolpiste wordt aangepast aan het niveau van de cursisten. Met een afstandsbediening/noodstop kan de rolpiste direct worden stilgezet bij een (dreigende) val.

Beginnende cursisten kunnen, uiteraard afhankelijk van conditie en motoriek, al na 12-15 lessen grof parallel skiën. Het voordeel hiervan is dat de cursist daardoor in de sneeuw direct kan beginnen. (Ver)gevorderden kunnen hun techniek bijspijkeren en tegelijkertijd hun wintersportconditie trainen. Voor beiden vergroot dit het wintersportvakantiegevoel en vermindert het tevens de kans op blessures.

 

Uitermate geschikt voor kinderen!

De indoor rolpiste van Skish is uitermate geschikt voor kinderen. De leeftijd waarop kinderen kunnen leren skiën is per kind verschillend. Over het algemeen kan gesteld worden dat kinderen vanaf ongeveer 3 jaar kunnen leren skiën. Wij adviseren 3- en 4-jarigen vooraf een proefles te laten volgen. Voor snowboarden is een leeftijd van 8 jaar gewenst. De kinderen leren het skiën en snowboarden op een speelse wijze en ze verliezen geen onnodige energie door geklauter of liftgebruik. Ook ondervinden ze geen hinder van de kou. Wanneer kinderen bij Skish hebben leren skiën/snowboarden zul je zien dat kinderen tijdens de wintersportvakantie nog meer plezier zullen hebben en jij als ouder dus ook! Let op: kinderen tot 16 jaar zijn verplicht tijdens de lessen een goed passende helm te dragen. Helmen zijn eventueel bij ons aan te schaffen. Ter introductie bieden wij deze (Giro helmen) nu aan voor €59,95 i.p.v. €69,95. Daarnaast is het verplicht tijdens de lessen een shirt/trui met lange mouwen en een lange broek te dragen.
 

Voordelen indoor rolpiste: door de Consumentenbond als beste methode getest!

 • Beginners kunnen snel en veilig leren skiën & snowboarden
 • Beginners kunnen na een cursus direct starten in de (vakantie)sneeuw!
 • Bij een (dreigende) val kan de rolpiste onmiddellijk worden stopgezet
 • (Ver)gevorderden kunnen hun techniek verbeteren en tevens aan hun conditie werken
 • De piste is eindeloos, geen tijdverlies door liften
 • De lessen zijn weersonafhankelijk
 • Een professionele leraar staat direct naast je voor aanwijzingen
 • Individuele lesopbouw
 • De spiegelwand zorgt voor extra leer- en bewegingsbesef
 • De snelheid van de rolpiste kan aan het niveau van de skiërs & snowboarders worden aangepast
 • De lessen zijn effectief en productief, je leert op de indoor rolpiste veel sneller skiën dan in de sneeuw

Skish: Vraag gratis en vrijblijvend informatie aan

Vraag binnen twee minuten gratis en vrijblijvend informatie aan. Of reserveer direct een plekje bij Skish!

Informatie